SCAUNE DE MASA COPII

 
Scaun Fast - Inglesina

  280,00 Lei

             
     
Reducere 8%
Scaun masa multifunctionala Stars Albastru...

389,00 Lei   359,00 Lei

   
Scaun de masa Mambo - Albastru - Coto Baby Reducere 8%
Scaun de masa Mambo Albastru - Coto Baby

379,00 Lei   349,00 Lei

     
               
               
               
               
               

Scaune de masa, foarte utile si cu un design special creat pentru masa copilului.

Scaunele de masa sunt prevazute cu centuri de siguranta ce ofera protectie.Pot fi montate foarte usor si sunt pliabile pentru a putea fi depozitate si transportate fara nici un fel de problema. Scaunele de masa sunt cu adevarat o necesitate, oferind celui mic oportunitatea de a lua masa intr-o pozitie confortabila, ajutandu-l sa isi formeze un obicei de a sta linistit la masa.

Scaunele de masa comercializate de noi, se redeschid foarte usor dupa pliere, au forme si dimensiuni diferite, unele modele au spatarul reglabil pe pozitii si de asemenea, detin sprijin de picioare. In functie de modelul preferat, puteti opta pentru culori diferite, modele cu un design cat mai divers si preturi care sa va bucure cu adevarat.

Va oferim si scaune de masa care se ataseaza la masa, fiind foarte practice si sigure. Aceste modele sunt ideale mai ales pentru calatorii. Insa, fie ca este vorba de scaune de masa independente, fie ca este vorba de scaune care se ataseaza la masa, calitatea produselor noastre, alaturi de un pret exceptional, va aduce garantat satisfactie.