Patuturi copii

             
Reducere 14%
Patut pliant Little Bear Rose - King Bear

255,00 Lei   220,00 Lei

 
 
Reducere 14%
Patut pliant Little Bear Bleu - King Bear

255,00 Lei   220,00 Lei

   
Reducere 17%
Patut pliant Cartoon Family - King Bear

265,00 Lei   220,00 Lei

   
Patut Zippy 1 - Lorelli

  225,00 Lei

     
               
               
               
               
               

 

Patuturi copii intr-o gama variata de marci si modele.

 

 Pentru ca odihna bebelusului este foarte importanta, va oferim patuturi copii de cea mai inalta calitate, confectionate din materiale non-toxice, neiritante, non-alergice. Produsele comercializate de noi se bucura de un design fermecator, alaturi de o functionalitate deosebita si de un confort maxim. Bebelusul dumneavoastra va putea beneficia de un confort absolut si de o maxima siguranta, intr-un patut doar al lui.

 

Varietatea de patuturi copii va ofera posibilitatea sa realizati cea mai potrivita alegere pentru bebelusul dumneavoastra. Fiecare optiune este rasplatita de o calitate superioara si de produse cu un inalt grad de siguranta si confort.

 

Magazinul nostru online va pune la dispozitie patuturi copii atat in varianta clasica din lemn, cat si in varianta moderna din plastic si metal. Astfel, fie ca este vorba de un patut pliabil excelent pentru calatorii sau de un patut din lemn masiv, calitatea produselor este garantata. In functie de modelele preferate dar si de buget, puteti alege un produs pe gustul dumneavoastra pentru bucuria si confortul celui mic.

 

La noi gasiti o gama larga de patuturi copii cu preturi prietenoase, modelele si culorile fiind menite sa satisfaca o varietate de gusturi si exigente.